„ШОЛЕКОВ 2013“ ЕООД

logoФирмата е реномиран производител на детайли и крайни възли от пластмаса, каучук, и метал. Предлагаме комбинирано шприцване на метал-пластмаса, метал-каучук, и други. Нашите изделия са с доказани качества и на конкурентни цени, утвърдили се на българските и европейските пазари.
Ние изработваме и висококачествени „О“-пръстени, уплътнители, клапани, накрайници, маншони, тампони, гумени карета и други нестандартни резервни части за автомобили, машини и апарати.

Sholeks'ski

3 thoughts on “„ШОЛЕКОВ 2013“ ЕООД”

  1. Здравейте, бихме желали да получим Вашата оферта за изработка и доставка на гумен вибро тампон с размери Н=15 мм,ф=30 мм. с вътрешен отвор от едната страна М10 и дълбочина 7 мм. Количеството е 40 броя. Твърдост около 35 по Шор. Очакваме Вашата оферта. При възникнали въпроси, не се колебайте, потърсете ни на тел. 0896802103

  2. Здравейте. Интересувам се от изработка на селенови втуулки и два вида гумени шайби (подобие на уплътнение)
    Пишете ми на email и ще ви пратя снимки и чертеж.
    Ние сме фирма занимаваща се с ремонт и продажба на селскостопански машини и резервни части за тях.

  3. Здравейте, реставрирам Вартбург от 65г. Можете ли да рециклирате селентовите втулки на носачите 4 броя 14Х26Х50мм и 4 броя 14Х26Х30 ? Ако се съгласите да ми помогнет казвате кога и идвам с носачите и бътрешните метални втулки. Нямам избор и заплащам цената без пазарлък. Благодаря предварително.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Производство на детайли от пластмаса, каучук и метал