„ШОЛЕКОВ 2013“ ЕООД

logoФирмата е реномиран производител на детайли и крайни възли от пластмаса, каучук, и метал. Предлагаме комбинирано шприцване на метал-пластмаса, метал-каучук, и други. Нашите изделия са с доказани качества и на конкурентни цени, утвърдили се на българските и европейските пазари.
Ние изработваме и висококачествени „О“-пръстени, уплътнители, клапани, накрайници, маншони, тампони, гумени карета и други нестандартни резервни части за автомобили, машини и апарати.

Sholeks'ski

3 thoughts on “„ШОЛЕКОВ 2013“ ЕООД”

  1. Здравейте, бихме желали да получим Вашата оферта за изработка и доставка на гумен вибро тампон с размери Н=15 мм,ф=30 мм. с вътрешен отвор от едната страна М10 и дълбочина 7 мм. Количеството е 40 броя. Твърдост около 35 по Шор. Очакваме Вашата оферта. При възникнали въпроси, не се колебайте, потърсете ни на тел. 0896802103

  2. Здравейте. Интересувам се от изработка на селенови втуулки и два вида гумени шайби (подобие на уплътнение)
    Пишете ми на email и ще ви пратя снимки и чертеж.
    Ние сме фирма занимаваща се с ремонт и продажба на селскостопански машини и резервни части за тях.

  3. Здравейте, реставрирам Вартбург от 65г. Можете ли да рециклирате селентовите втулки на носачите 4 броя 14Х26Х50мм и 4 броя 14Х26Х30 ? Ако се съгласите да ми помогнет казвате кога и идвам с носачите и бътрешните метални втулки. Нямам избор и заплащам цената без пазарлък. Благодаря предварително.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Производство на детайли от пластмаса, каучук и метал